Medewerkers

I. Luijk-Hoogma

I. Luijk-Hoogma
Doktersassistente

Graag stel ik mij op deze plek  (opnieuw ) aan u voor. Voor de meeste mensen in de praktijk zal ik wellicht een bekend gezicht en/of bekende stem aan de telefoon zijn, aangezien ik sinds mei 2007 werkzaam ben geweest in de huisartsenpraktijk van dokter Plas, de voorganger  van dokter Verdijk.    Mijn naam is Iemkje Luijk, ik ben geboren en getogen  “ammerooise” en woon nog steeds in Ammerzoden. In de tachtiger jaren heb ik de opleiding tot A-verpleegkundige gevolgd in het voormalige Willem-Alexander ziekenhuis in den Bosch, waar ik toen ook woonde, en vervolgens ben ik daar ruim 5 jaar werkzaam geweest op de afdeling Interne geneeskunde. In de negentiger jaren ben ik terug gekomen naar Ammerzoden en heb daar enkele jaren gewerkt op verzorgingshuis  “De Lindeboom”,  vervolgens ben ik fulltime moeder geworden van een zoon en een dochter. Sinds 2003 heb ik als oproepkracht gewerkt, onder andere in de praktijk van dokter Plas, en zoals gezegd sinds mei 2007 als vaste kracht. Dit heb ik altijd met veel plezier en voldoening gedaan en ik ben dan ook heel blij dat ik u nu als “nieuwe/oude”  assistente van dokter Verdijk  opnieuw van dienst mag zijn.

M. v.d. Woude

M. v.d. Woude
Praktijkondersteuner Somatiek

R.A. Verdijk

R.A. Verdijk
Huisarts

Als nieuwe huisarts zal ik mij netjes aan u voorstellen:

Mijn naam is Renske Verdijk, ik ben thans 36 jaar en nu ruim 5 jaar als huisarts werkzaam.

Ik ben in de regio opgegroeid (Rosmalen) en na omzwervingen via Amsterdam en Maastricht uiteindelijk neergestreken in Zaltbommel, waar ik woon met mijn partner, zoon en dochter.

Voor het afronden van mijn huisartsenopleiding heb ik werkervaring opgedaan als arts-assistent gynaecologie in oa het VU ziekenhuis in Amsterdam en ook nog een tijdje bij de GGD amsterdam gewerkt als consultatiebureau arts.

Van 2007-2009 heb ik de huisartsenopleiding gevolgd aan de Universiteit van Maastricht. Na het afronden hiervan heb ik de afgelopen 5 jaar als waarnemend huisarts bij diverse huisartsenpraktijken en op de huisartsenpost gewerkt, vooral in de regio Bommelerwaard. Dit beviel mij goed en ik wilde mij ook graag als huisarts vestigen in deze regio.

Toen zich de mogelijkheid voordeed om de praktijk van dokter Plas over te nemen heb ik daarop gesolliciteerd en ik ben erg blij dat hij in mij een geschikte opvolger ziet en dat ik het stokje van hem mag overnemen.

Ik hoop op een prettige samenwerking met u en verwelkom u graag op mijn spreekuur.  

M. van Doesburg
Doktersassistente

Mw S. Verhoeks
Praktijk ondersteuner, hoge bloeddruk, hoog choelsterol, suikerz

J. Maas
praktijkondersteunster GGZ