Afspraak maken

Onze huisartsenpraktijk werkt op afspraak. U kunt telefonisch een afspraak maken via de assistente. Belt u tussen 8.00-9.00  dan kunt u vrijwel altijd dezelfde dag terecht.

Indien u bent ingecshreven bij onze praktijk kunt u ook online een afspraak maken voor de volgende dag, of daarop volgende dagen, indien er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Wij reserveren iedere dag een beperkt aantal plaatsen die we van tevoren invullen en plaatsen voor spoed. Als de agenda gevuld is, dan zal de assistente u verzoeken om tussen 8:00 uur en 9:00 uur terug te bellen op de dag dat u de afspraak wilt. Door onze dagen niet volledig vol te plannen, kunnen we (bijna) altijd garanderen dat u als u belt u dezelfde dag gezien kunt worden en er bij de huisarts geen wachttijd is.

Bij drukte of volle spreekuren zullen de assistentes u vragen waar u voor komt. Dit heet triage. Op basis van de informatie die u verschaft proberen wij de urgentie van de klacht in te schatten om zo een selectie te kunnen maken wie er die dag nog gezien MOET worden en welke klachten eventueel kunnen wachten tot de volgende dag.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda. 

Visites kunt u telefonisch aanvragen tussen 8.00-10.00

De dokter rijdt visites tussen 10.00 en 14.00 uur.

Daarna begint het spreekuur weer en worden er (behoudens spoed visites) geen visites meer gereden.

Het huisbezoek is NIET bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

E consult aanvragen

Dit is een mailtje in een beveiligde omgeving wat alleen door de doktersassistente en dokter gelezen kan worden. U kunt hierin vertrouwelijk uw medische vragen en gegevens delen met ons. 

Dit medium is geschikt voor korte vragen over bijvoorbeeld; bloed of onderzoeksuitslagen, vragen over gebruik van uw medicatie, of wat u in bepaalde gevallen beter wel of niet kunt doen.

Het is niet geschikt voor aanvragen van herhaalmedicatie, of ernstige klachten zoals benauwdheid, pijn op de borst, sufheid, vermoeidheid ed. 

Vragen over medische problemen of medische gegevens die via het algemene email adres binnen komen worden NIET beantwoord daar gewone mail geen beveiligde omgeving is en dit in kader van nieuwe wetgeving/ AVG ook niet mag